Domiciliació Societats per autónoms i empreses

Encara que puguem treballar des de la nostra casa o quan estiguem fora d’ella, sempre necessitarem un espai presencial on reunir-nos amb els nostres clients, on puguin enviar la correspondència, missatgeria i paqueteria alguna cosa que donarà una major imatge per al nostre negoci i una tranquil·litat per al propi empresari.

Un tema important és que necessitem preservar la nostra intimitat. De manera, que no és recomanable donar l’adreça personal per a rebre correspondència ,ni el nostre telèfon fix perquè ens cridin.

La millor opció és domiciliar la teva empresa en un centre de negocis, sense necessitat de tenir una oficina física, tal com oferim en Fidem Centre de Negocis

Posem l’exemple que treballes a casa i coneixes a un potencial client. En algun moment, li hauràs de donar unes certes dades necessàries per al teu acord comercial o per a lliurar o rebre algun tipus de documentació que sigui d’especial interès.

Si li dones la teva adreça particular, la imatge del negoci pot veure’s afectada de manera negativa. No dona la serietat que tot negoci mereix.

Quan creguis la teva empresa, necessites de manera obligatòria tenir un domicili social, professional i fiscal. L’opció ideal és tenir-ho en un centre de negocis.

En Fidem Centre de Negocis pots disposar d’una sala de reunions, sempre que necessitis d’un espai físic per a reunir-te amb clients o proveïdors. Simplement, paga pel temps exacte que vagis a fer ús de la Sala de Reunions.

Pots fer ús puntualment de sales per a reunions, rebre avisos de crides, rebre missatgeria i paqueteria entre altres serveis que t’ofereix el centre.

No ho dubtis més i demana informació al nostra web: fidem.es

Pots contactar amb nosaltres sí així ho desitges