Per què val la pena tenir una oficina virtual?

Si estàs buscant una manera econòmica i flexible de donar una empenta en el teu negoci, les oficines virtuals que oferim des del centre de negocis FIDEM podrien ser una opció ideal per a tu. En FIDEM som especialistes a oferir aquest servei i adaptar-nos a les diferents fases i necessitats de creixement de les empreses.

El servei d’oficina virtual que oferim en FIDEM, té molts avantatges, entre elles:

1 – Costos més baixos i controlats: són una opció més econòmica que un lloguer d’espai fix mensual, i molt més econòmica que una oficina tradicional, amb les despeses inicials i mensuals que suposa.

2- Imatge professional: FIDEM contesta les teves crides amb el nom de la teva empresa i segons siguin les teves instruccions. Les nostres recepcionistes prenen nota o poden desviar l’anomenada al teu mòbil.

3- Flexibilitat: permeten a les empreses canviar d’ubicació sense haver de preocupar-se per a traslladar l’oficina física. O canviar de modalitat de manera fàcil i àgil.

4- Creixement assegurat sense canvis: tenir una oficina virtual que ofereixi diversos serveis inclosos farà que la teva emprenedoria creixi sense necessitat de canviar la direcció comercial ni de buscar noves instal·lacions; és a dir, la teva configuració serà permanent o si ho desitges serà com una estació temporal, ja que FIDEM centre de negocis et podrà proporcionar un espai físic en el moment que tinguis aquesta necessitat.

5- Millorar la productivitat: l’entorn virtual que t’oferim a FIDEM t’ajudarà a centrar-te en el teu negoci concentrant-te en el qual realment és important.

6- Geolocalització professional: tenir una direcció comercial en una zona empresarial de prestigi com Sant Cugat del Vallès, pot ajudar a millorar la imatge de l’empresa davant els clients i els proveïdors.

7- Treballar des de qualsevol lloc: Permeten treballar des de qualsevol lloc, des de casa, en un viatge, de manera híbrida, tenint més flexibilitat i llibertat en la teva vida laboral.

Les oficines virtuals que oferim en FIDEM podrien ser una opció ideal per a tu.

No ho dubtis més i demana informació en FIDEM, S.L.